De ceva timp singură?

Mulți dintre cei care nu au încă o relație așteaptă, pur și simplu, să își întâlnească viitorul partener, bazându-se pe ideea că tot ce le trebuie este dragostea şi un pic de noroc. Dar pentru a găsi acea dragoste cred ca e nevoie de mai mult.

Față de scenariile de film sau momentele de basm, să te ocupi de găsirea dragostei în mod conștient și asumat nu sună foarte romantic. Cui nu-i place trăiască momente magice, fără să depună prea mult efort bizuindu-se pe noroc?

Dacă ești dispus/ă să încerci o perspectivă diferită, care nu are de-a face cu norocul, eu te pot însoți în atingerea obiectivului tău, cu toată experiența și cunoștințele mele. S-ar putea ca, acceptând să conștientizezi mai concret cum se petrec lucrurile și care este partea ta, rezultatele să te uimească.

Înțeleptul Rumi spunea, și practica mi-a demonstrat, că, de cele mai multe ori, e necesar doar să demolăm barierele din calea iubirii și atunci ea apare.

În calitate de coach pentru relații de iubire îi ajut pe cei singuri să pornească încrezători în căutarea partenerului pe care şi-l doresc. Programul „Paşi pentru o nouă relaţie” prin care îi acompaniez include o mai mare concentrare pe propriile resurse și pe asumarea folosirii acestora și un grad mai scăzut de toleranță pentru ghinion, hazard sau orice ar putea să le pună piedici reale în a intra într-o nouă relaţie de iubire.

Poți beneficia de acest program de coaching dacă:

  • nu reușești să ai relații de durată sau chiar întâlniri cu potențiali parteneri;
  • nu ai încredere că vei reuși să găsești un partener de viață și nici nu prea știi ce îți dorești la acest capitol;
  • simți că intri în panică pentru că timpul trece pe lângă tine și nu ți-ai găsit relația de dragoste dorită;
  • îți dorești cu adevărat să-ți împărtășești existența cu altcineva semnificativ;
  • eviți să mai socializezi ca să nu mergi singur/ă;
  • simți că ai irosit mult timp cu persoane nepotrivite pentru tine și că atragi tipul greșit de partener/ă.

Cei care apelează de obicei la acest program de coaching sunt persoane între 30 și 50 de ani, puternic motivate pentru găsirea unui partener de viață, fie pentru căsătorie, fie pentru un parteneriat pe termen lung. Ceea ce fac eu pentru ei este să îi acompaniez să îndepărteze obstacolele din calea lor, precum și să înțeleagă că, adeseori, cel mai mare obstacol și-l pun ei înșiși.

La cei la care persistă dificultățile în a pune bazele unei relații frumoase, apare adesea neîncrederea că ceva bun se mai poate întâmpla sau că nu există suficienţi parteneri buni disponibili. La polul opus, din prea multe așteptări nerealiste, bazate pe mitologii personale sau colective, ocaziile de a găsi dragostea pot fi ratate din neatenție sau din refuzul de a vedea ce este disponibil în realitate. Unora, pur și simplu, li se pare că nu mai sunt în formă și le este greu să mai intre în jocul flirtului și întâlnirilor.

În calitate de coach, eu te ajut să conștientizezi ceea ce e nevoie sa schimbi şi mai ales cum sa o faci.

Din interacțiunea noastră te vei alege cu abilități, strategii şi planuri concrete de acţiune care să te ajute să stabilești și să păstrezi acea relaţie pe care ţi-o doreşti.

În primul rând, vei aduce la suprafaţă ceea ce te menţine în situaţia de a fi singur/ă. Vei identifica gânduri și comportamente care contribuie la auto-sabotare și vei găsi soluții alternative pentru a le înlătura. După ce îţi vei asuma total partea ta şi îţi vei reactualiza cine eşti, ce îţi doreşti şi ce ai de oferit, vei începe să transformi în concret.

Pornind de la caracteristicile esenţiale ale celui mai potrivit partener pentru tine, vei descoperi noi moduri de a crea ocazii reale să întâlnești acel gen de partener şi cum poţi fi cea mai atragătoare versiune a ta astfel încât să generezi cu uşurinţă noi conversaţii şi cunoştiinţe. Dacă va fi necesar, vei formula inclusiv scenarii de comportament la întâlniri și mai ales între, astfel încât să începi o relaţie şi apoi să o creşti conştient sporind intimitatea, conexiunea emoţională dar şi valoarea pe care o aduci în relaţie.

Vei căpăta încredere în tine și în faptul că vei întâlni persoana potrivită pentru că vei începe să vezi primele rezultate.

Programul de coaching „Paşi pentru o noua relaţie” este oferit individual sau în grup.

Un program individual conţine 12 sesiuni , desfăşurate de regulă la 2 săptămâni, faţă în faţă sau pe skype.

Programul de grup se desfaşoară faţă în faţă, o dată pe lună pe parcursul a trei luni, timp de 4 ore, cu maximum 12 participanţi.

Dacă obiectivul tău este să îți găsești sufletul pereche sau chiar să te căsătorești, investind în programul de coaching „Paşi pentru o noua relaţie” poți atinge aceste rezultate.

Te aștept să mă contactezi la  şi să discutam în amănunt cum acest program este cel mai potrivit pentru tine la simona@simonagherasim.ro

„Alături de Simona am început o nouă relație de iubire, mi-am transformat relațiile cu cei din viața mea și mai ales relația cu mine însămi. Am adus la suprafață FEMEIA care sunt”- Alexandra.